Όλοι Οι Τύποι Αρωμάτων. Ανακάλυψε Το Δικό Σου!
Δωρεάν Mεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 50 / Τηλ.: 210-5310518

Όροι Χρήσης

Προϊόντα

Η επιχείρηση Περί Αρωμάτων, “ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝ. ΕΥΤΥΧΙΑ Λιανικό εμπόριο αρωμάτων και κολωνιών”, αναφέρει ότι σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα όλα τα αρώματα χαρακτηρίζονται ως “ΤΥΠΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ” και παρασκευάζονται αποκλειστικά απο εξειδικευμενο χημικο που τροφοδοτει την επιχείρηση Περί Αρωμάτων. Η συσκευασία των αρωμάτων ουδεμία σχέση έχει με την φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η πρωτότυπη φίρμα του αρώματος, διότι οι φωτογραφίες αυτές χρησιμοποιούνται μόνο για να διευκολύνουν τον καταναλωτή να αναγνωρίσει τον τύπο του αρώματος. Ο πελάτης παραλαμβάνει το προϊόν σε μπουκάλι και σε συσκευασία που καθορίζει η ίδια η επιχείρηση Περί Αρωμάτων.

Oι ονομασίες των αρωμάτων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών/Οίκων

Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.periaromaton.gr. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λαμβάνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει επιβεβαιωτικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία της παραγγελίας του.

Σε περίπτωση σφάλματος θα επικοινωνεί με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 2105310518.

Αποστολή και Πληρωμή

Το κόστος πληρωμής των μεταφορικων με αντικαταβολή/τραπεζικη καταθεση καθορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ για τις περιοχές εντός του νομού Αττικής και στο ποσό των 6 ευρώ για την επαρχία καθώς και για τις απομακρυσμένες περιοχές εντός Ελλάδας.

Η αποστολή προϊόντων γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center και η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών για πελάτες που βρίσκονται εντός του νομού Αττικής και εντός 4 εργάσιμων ημερών για πελάτες που βρίσκονται στην επαρχία και σε απομακρυσμένες περιοχές εντός της Ελλάδος.

Η επιχείρηση δε θα ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων της στους πελάτες της, όταν αυτές οφείλονται σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή σε λόγους ανωτέρας βίας ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα προκύψει κατά τη μεταφορά των προϊόντων της.

Για αγορές αξίας πάνω από 50 ευρώ, η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται δωρεάν σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται ο πελάτης.

Επιστροφές – Αλλαγές

Επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.

Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum